Prechod na navigáciu block menu Prechod na navigáciu Hlavné menu Prechod na navigáciu vodorovná
Prešov

Komunitné centrum Stará Tehelňa rozširuje svoje priestoryVytlačiť
 

Komunitné centrum v Starej Tehelni dostáva nové priestory. Tie komunitným pracovníkom pomôžu pri práci s deťmi, mládežou, ale aj dospelými.

K súčasným priestorom Komunitného centra v Starej tehelni pribudli ďalšie. Mesto ich vytvorilo rekonštrukciou nevyužívaných suterénnych priestorov v jednom z vchodov do tamojších bytových domov. 

Komunitné centrum Stará tehelňa rozširuje svoje priestoryKlienti Komunitného centra tam budú rozvíjať svoje zručnosti, získavať základné hygienické návyky a vzdelávať sa. Čas tu môžu tráviť aj mladé rodiny.

Nový priestor je určený ľuďom všetkých vekových kategórií. Tí budú mať na svoje aktivity k dispozícii veľkú spoločenskú miestnosť, kuchynku, sociálne zariadenia a niekoľko menších priestorov na celkovej zastavanej ploche takmer 120 metrov štvorcových. 

Zo vstupnej časti je tiež prístup do kancelárie pre pracovníkov komunitného centra a do chodby, v ktorej je umiestnený kuchynský kút, ktorý slúži pre potreby výučby. Využijú ju hlavne mamičky s deťmi na osvojovanie si základov varenia. 

Súčasťou nových priestorov sú aj doplnkové priestory hygieny – WC, sprcha a ekonomat. V rámci komplexnej rekonštrukcie bol priestor tiež z vonkajšej strany odizolovaný. 

Celková cena diela je 58 226 eur. Zrealizovala ho spoločnosť PEhAES, a.s.



 


 
 
ÚvodÚvodná stránka